Madeira

Madeira

Portugali
Luonnonkaunis saari Atlantin valtameressä. Tämä rauhallinen ja kotoisa Portugalin saari on kansainvälisesti tunnettu suurenmoisesta luonnostaan, kasvilajistostaan ja eläimistä, jotka saavat elää koskemattomassa luonnossa. Rannikon satamissa on idyllinen tunnelma ja ne istuvat täydellisesti ympäröivien vuorten muotoihin. Harmoninen tunnelma tyynnyttää lomamatkalaisen mielen. Myös golfkentät sijaitsevat kasvillisuuden keskellä, ja niiden väyliä ja viheriöitä ylläpidetään huolella. Kentiltä avautuu taianomaiset maisemat loputtomaan horisonttiin, jossa taivas ja meri lopulta kohtaavat muodostaen upean panoraaman. Katso matkoja Madeiralle

Kohokohdat golfaajille alueella Madeira

 
 
2
Golfkentät
270
Aurinkoisia päiviä
3 EUR
Olut (pint)
0,47 EUR
Taksi 1 km
 
 

Mitä tehdä alueella Madeira

Golf course - Urheilu

Urheilu

Maailmanmaineeseen noussut jalkapalloilija Cristiano Ronaldo aloitti uransa Madeiralla, ja täältä löytyy hänen uralleen ja toiminnalleen omistettu museo. Meri on leikkikenttä vieraille, jotka voivat harrastaa lainelautailua, bodyboardingia, sup-lautailua, urheilukalastusta, sukellusta ja kalliohyppyjä.
Golf course - Puistot ja puutarhat

Puistot ja puutarhat

Eksoottinen luonto, turkoosinsininen meri ja kukkaloisto miellyttävät kävijää, joka viehättyy harmoniasta ja luonnonrauhasta. Saaresta kaksi kolmannesta on suojeltu, joten luonto on laajalti koskematonta. Kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 2 000 kasvilajia maailman eri kolkista sekä amfiteatteri.
Golf course - Funchal

Funchal

Tämän 500 vuotta sitten perustetun kaupungin asukkaat ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Kaupungin pienuudesta huolimatta sieltä löytyy runsaasti paikkoja, jotka kannattaa nähdä matkustettuaan tähän Atlantin paratiisiin. Rannikon kortteleita, toreja, viinitiloja, museoita ja tietenkin suurenmoisia maisemia merelle.