Costa del Sol

Costa del Sol

Espanja
Tiesitkö, että aurinko paistaa täällä noin 260 päivää vuodessa? Kun siihen lisätään loistavat golfklubit, herkullinen ruoka, vilkas kulttuurielämä ja henkeäsalpaavat maisemat, niin pian tulee selväksi, miksi Costa del Sol valitaan toistuvasti parhaaksi golflomakohteeksi. Jännittävän pelin jälkeen voi päättää haluaako käyskennellä Málagan vanhankaupungin hurmaavilla kaduilla vai nautiskella auringonpaisteesta jollain aurinkoisista rannoista. Lomailijan mieltymyksistä riippumatta varmaa on, että täällä voi viettää elämänsä parasta aikaa lempilajinsa parissa.

Kohokohdat golfaajille alueella Costa del Sol

 
 
48
Golfkentät
260
Aurinkoisia päiviä
3,56 EUR
Olut (pint)
0,82 EUR
Taksi 1 km
 
 

Mitä tehdä alueella Costa del Sol

Golf course - Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Costa del Sol tarjoaa loistavan yhdistelmän espanjalaista, juutalaista ja arabialaista ruokaa. Alueen ruokakulttuurin erikoisosaamiseen kuuluvat tuoreet merenantimet, mutta kannattaa maistaa myös kuuluisia gazpachoa, churroja ja tapaksia.

Kannattaa ehdottomasti suunnata myös chiringuito-baareihin, jotka ovat tyypillisiä rantaravintoloita, joissa tarjolla on paistettua kalaa ja \"espetos de sardinas\" (sardiinivartaita). Ne ovat andalusialaisen keittiön kulmakiviä ja paikallisia erikoisherkkuja.

Ne jotka etsivät innovaatiota ja hiukan avantgardea eivät pety – kahdeksan ravintolaa Costa del Solissa on palkittu Michelin-tähdillä ensiluokkaisesta tasostaan.

Golf course - Rannat

Rannat

Täydellinen auringonpalvontaan ja rentoutumiseen haastavan pelikierroksen jälkeen. Vuoden ympäri lämmin ilmasto, upeat rannat ja loistavat ravintolat tekevät Costa del Solin rannikosta niin ainutlaatuisen. Costa del Solin parhaisiin rantoihin kuuluvat Playa de Burriana (Burrianan ranta), Playa Malapesquera (Malapesqueran ranta) ja Playa de Cabopino (Cabopinon ranta).

Nauti lämpimästä hiekasta jalkojesi alla ja kuuntele meren rentouttavia ääniä, kun suunnittelet seuraavaa golfkierrostasi. Tulet yllättymään, kuinka suuren eron se aiheuttaa.

Golf course - Aktiviteetit

Aktiviteetit

Unohtumaton golfkokemus ei ole ainoa syy ihastua lomailuun Costa del Solissa. Alue tarjoaa erittäin vilkasta kulttuurielämää vuoden ympäri. Karnevaalijuhlat ovat elämys, jota ei kannata jättää väliin. Siellä voi odottaa värikkäitä asuja, katuparaateja, paljon musiikkia ja juomaa ja tanssia.

Kesäkuukausien lukuisat festivaalit tarjoavat viihdettä elokuvan, muusikin ja ruoan ystäville. Málagassa kannattaa käydä Málaga Feria -festivaalin aikaan, jolloin voi ihastella ilotulituksia ja flamencoesityksiä. Jos alueella vierailee syys- tai lokakuussa, Fuengirolan ja Nerjan festivaalit kannattaa ehdottomasti kokea.