Costa Blanca

Espanja
On hankala sanoa, mikä Costa Blancassa on parasta. Olisiko se 200 kilometrin pituinen lämmin hiekkaranta, monisävyinen historia ja kulttuuri vai korkealaatuiset golfkentät ja loistavat maisemat? Tai ehkä syy siihen, miksi Costa Blanca on yksi Espanjan suosituimmista lomakohteista, piilee kaikissa näissä tekijöissä.\nJos valitset Costa Blancan seuraavan golflomasi kohteeksi, et varmasti pety. Lämpimän ja mukavan ilmaston, maailmankuulujen arkkitehtien suunnittelemien golfkenttien sekä laajan kulttuurielämyksien valikoiman ansiosta kokemus Costa Blancalla on varmasti unohtumaton.

Kohokohdat golfaajille alueella Costa Blanca

 
 
24
Golfkentät
321
Aurinkoisia päiviä
1,71 EUR
Olut (pint)
1,43 EUR
Taksi 1 km
 
 

Mitä tehdä alueella Costa Blanca

Golf course - Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma

Costa Blancan ruokakulttuuri on todella ainutlaatuista – täynnä mielenkiintoisia makuja ja paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Useat ruoat kuten turrón (nougat) JIjonasta ja Alicantesta, Alicanten vuorilta kerätyt kirsikat ja Vinalopón rypäleet on palkittu alkuperätodistuksella niiden erinomaisuuden ansiosta.\nCosta Blancalla on paljon tarjota myös viinin ystäville. Lukuisat paikalliset viinit kuten Moscatel Alicante ja Tinto Alicante ovat voittaneet useita palkintoja. Menestyipä golfkierroksella hyvin tai hyvin huonosti, kannattaa palkita itseään herkullisella aterialla ja lasillisella viiniä.
Golf course - Aktiviteetit

Aktiviteetit

Costa Blancan kulttuuritapahtumien kalenteri on täynnä monia jännittäviä tapahtumia. Marraskuussa voi vierailla Benidormissa ja osallistua Benidormin suojelupyhimysfestivaaleille ja nauttia viikolla musiikista, paraateista ja näyttävistä esityksistä.\nAitoihin espanjalaisiin kohteisiin, kuten Barrio de Santa Cruziin ja El Castell de Guadalestiin, on myös mahdollista järjestää matkoja. Jos Costa Blancan eksoottiset maisemat ovat tehneet syvän vaikutuksen, miksei vierailisi UNESCON maailmanperintökohteessa Palmeral de Elchessa, josta löytyy yli 200 000 palmua.
Golf course - Historia

Historia

Tutustu kiehtovaan historiaan, joka kattaa yli 1 500 vuotta legendaarisia taisteluita ja vavahduttavia puolustusrakennelmia. Costa Blancalta löytyy noin 230 rakennelmaa (linnoja, vartiotorneja ja bunkkereita), jotka kertovat mielenkiintoisia tarinoita ja esittelevät Espanjan historiaa ennennäkemättömällä tavalla. Kohokohtiin kuuluvat El Castille de Santa Bárbara ja Fuerte de San Fernando.\nAlueella voi myös kulkea linnareittejä pitkin, jos haluaa tutustua syvällisemmin Costa Blancan historiaan, kulttuuriin ja perinteisiin.